Sidste nyt om Nørresundby-turneringen

Denne nyhed opdateres, når der kommer mere nyt. Det nye står øverst med dato i kantet parentes [ ]

[27mar2019]: Turneringsprogram med information etc. er nu klart. Det er udsendt direkte til alle deltagerne på email, og kan også ses herunder. Kampprogrammet kan også ses online på www.tournamentsoftware.com.

[26mar2019]: Kampprogrammet med kamptider er nu tilgængeligt på tournamentsoftware.com. Turneringsprogrammet med den praktiske information følger senest onsdag eller torsdag.
Målet er en sjov og sportslig fair turnering for alle. Vi har derfor efter bedste evne flyttet rundt på spillere, sammenlagt rækker og ændret lidt ift. tilmeldingerne. Nogle spillere har vi fået talt med, andre ikke.
Bemærk, at der er sket en del ændringer for især damespillerne – der vil være behov for lidt justeringer efter dialog med jer.
Bemærk også, at for Herresingle B og Herresingle C forventes den sidste runde positionskampe med starttid fra kl. 19.30 til 20.15 IKKE at blive afviklet. Den sidste kamp i turneringen er planlagt til igangsætning kl. 17.45.

[21marts2019] Programmet med lodtrækning og de specifikke kamptider bliver først lavet og publiceret midt i næste uge, altså få dage før turneringen spilles. Det vil være tilgængeligt på TournamentSoftware.com og link udsendes på email og offentliggøres her på websitet og på Facebook.

Fordelen er, at der stadig er åbent for et mindre antal eftertilmeldinger.

Vi modtager især rigtig gerne eftertilmeldinger i Damedouble B, Herredouble B og C.
Eftertilmeldinger skal – så længe der er ledige pladser – ske direkte til Racketlon Danmark på racketlon@outlook.dk og ved samtidig betaling til Racketlon Danmarks MobilePay nr. 49848. Husk i din email at angive niveau (A/B/C) og rækker (single eller double, samt dit og eventuelt makkers navn. Single koster 250 kr, og double koster 300 kr (150 pr. spiller). Vi modtager ikke eftertilmeldinger til mixdouble.

På nuværende tidspunkt kan vi med stor sikkerhed oplyse at
– den første kamp for den enkelte spiller i turneringen vil være mellem kl. 09.00 og 11.00.
– alle spillere vil få 3 eller 4 racketlonkampe i løbet af dagen – med ca. 1-1½ times pause mellem kampene.
– vi forventer at turneringen for de første slutter ca. kl. 16 og for de sidste ca. kl. 18.
– turneringen afvikles i HS A, HS B, HS C, DS (B, C og Vet 40+ sammenlægges), HD (B og C forventes sammenlagt, ligesom DD B vil møde herrerne).
– ungdoms- og veteranrækker afvikles ikke. Tilmeldte herresinglespillere i U21 og Vet 40+, 50+ og 60+ vil blive overført til HS B og C.
– der er 2-3 spillere tilmeldt i rækker, hvor der umiddelbart ikke er modstandere. Vi kontakter spillerne mhp at flytte til en anden række. Turneringsgebyret betales naturligvis tilbage, hvis vi mod forventning ikke finder en sportslig god og fair løsning.
– Alle flytninger af spillere vil ske med det for øje, at det så vidt muligt skal være sportsligt lige og fair kampe. Det lykkedes meget fint i Birkerød at flytte nogle spillere og sammenlægge et par rækker. Det gav stadig masser af gode kampe.
– vi bliver ca. 50 deltagere.

Der vil sammen med selve kampprogrammet også komme en masse praktisk information – om alt lige fra parkering til forplejning.

I kan her se programmet for den netop afviklede 1-dages-turnering i Birkerød. https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=FBB716DF-3E82-4B42-A8C9-D927005F56A7