Spil racketlon

Spil i Danmark

I Danmark kan du deltage i Racketlon Danmark Tour, som er 1-dages-turneringer målrettet ALLE.

Turneringerne er i høj grad også for startere og uøvede, så du skal ikke holde dig tilbage. Der kræves ingen forudsætninger for at være med.

Det kræver ingen licens at være med.

Vil du spille Racketlon i hverdagen, så kontakt en af vore klubber.

Forbundet arbejdet på at få udbredt racketlon flere steder i landet, og har en del kontakter til spillere, som i lokale miljøer spiller racketlon.

Spil Internationalt

Vil du være med til at spille racketlon med og mod folk fra andre lande sammen med andre fra Danmark?

For at kunne spille internationale turneringer, skal du have en FIR spillerlicens. Det får du ved at oprette en profil og betale det årlige spillergebyr på 40 EUR på fir.tournamentsoftware.com. Der er også mulighed for, at købe en én turneringslicens på 15 EUR, hvis man ved, at man kun få spillet én international turnering i løbet af kalenderåret.

Når du har oprettet dit medlemskab så kan du begynde at tilmelde dig turneringer. På fir.tournamentsoftware.com kan du se alle de internationale racketlonturneringer.

Danmark er repræsenteret ved stort set alle internationale turneringer. Vi vinder medaljer og har mange spillere i eliten samt i de andre rækker. Det er en stor oplevelse at være med til turneringerne, også selvom dit niveau ikke ligger i den øvre halvdel.

Oplev charmen ved de internationale racketlonturneringerne, hvor nybegyndere spiller på banen ved siden af verdens bedste spillere.