Facebook

Se Racketlon Danmarks facebook feeds her på siden (se billeder og kommentarer på den originale facebookside):

4 days ago

Racketlon Denmark

Sidste nyt om Nørresundby-1-dages-turneringen søndag den 31. marts 2019.

Programmet med lodtrækning og de specifikke kamptider bliver først lavet og publiceret midt i næste uge, altså få dage før turneringen spilles. Det vil være tilgængeligt på TournamentSoftware.com og link udsendes på email og offentliggøres her på websitet og på Facebook.

Fordelen er, at der stadig er åbent for et mindre antal eftertilmeldinger. Vi modtager især rigtig gerne eftertilmeldinger i Damedouble B, Herredouble B og C.

Eftertilmeldinger skal ske direkte til Racketlon Danmark på racketlon@outlook.dk og ved samtidig betaling til Racketlon Danmarks MobilePay nr. 49848. Husk i din email at angive niveau (A/B/C) og rækker (single eller double, samt dit og eventuelt makkers navn. Single koster 250 kr, og double koster 300 kr (150 pr. spiller). Vi modtager ikke eftertilmeldinger til mixdouble.

På nuværende tidspunkt kan vi med stor sikkerhed oplyse at
– den første kamp for den enkelte spiller i turneringen vil være mellem kl. 09.00 og 11.00.
– alle spillere vil få 3 eller 4 racketlonkampe i løbet af dagen – med ca. 1-1½ times pause mellem kampene.
– vi forventer at turneringen for de første slutter ca. kl. 16 og for de sidste ca. kl. 18.
– turneringen afvikles i HS A, HS B, HS C, DS (B, C og Vet 40+ sammenlægges), HD (B og C forventes sammenlagt, ligesom DD B vil møde herrerne).
– ungdoms- og veteranrækker afvikles ikke. Tilmeldte herresinglespillere i U21 og Vet 40+, 50+ og 60+ vil blive overført til HS B og C.
– der er 2-3 spillere tilmeldt i rækker, hvor der umiddelbart ikke er modstandere. Vi kontakter spillerne mhp at flytte til en anden række. Turneringsgebyret betales naturligvis tilbage, hvis vi mod forventning ikke finder en sportslig god og fair løsning.
– Alle flytninger af spillere vil ske med det for øje, at det så vidt muligt skal være sportsligt lige og fair kampe. Det lykkedes meget fint i Birkerød at flytte nogle spillere og sammenlægge et par rækker. Det gav stadig masser af gode kampe.
– vi bliver ca. 50 deltagere.

Der vil sammen med selve kampprogrammet også komme en masse praktisk information – om alt lige fra parkering til forplejning.
...

View on Facebook

1 week ago

Racketlon Denmark

Efter en meget succesfuld ketsjersportsdag for næsten 100 deltagere ved 1-dages-turneringen i Birkerød, ser vi nu frem mod en tilsvarende fantastisk racketlon-stemning i Nørresundby søndag den 31. marts.
Alle spillere vil få 3-4 fulde racketlon-kampe fordelt over dagen startende kl. 09.00.
Der er pt. 45 tilmeldte - og det er faktisk flere end vi havde troet på. Der er plads til yderligere 10-15 deltagere, og du kan eftertilmelde dig på mail til racketlon@outlook.dk med samtidig betaling til MobilePay på 49848 (Racketlon Danmark). Husk at skrive, hvilken række du ønsker at deltage i (Niveau A/B/C, single ELLER double).
Ved tilmelding i double skal du huske at skrive din makkers navn.
Pris for single: Kr. 250
Pris for double kr. 300 (150 kr. pr. spiller).
...

View on Facebook