Nyt Nyt Nyt – på klubsiden

Den helt nybyggede Holbæk Sportsby er åbnet. Det er dermed det første sted i Danmark, hvor alle 4 racketlon-sportsgrene kan spilles under ét og samme tag.

Det er fantastiske rammer – med 6 bordtennisborde, 8 badmintonbaner, 4 squashbaner, 4 indendørs samt en masse udendørs tennisbaner også.

Holbæk Racketlon Klub har fået fast træningstid hver lørdag fra kl. 14-17. Kom og deltag. Kontakt klubben for at høre mere – kontaktdata står andet steds her på siden.

Mens det i Holbæk tegner rigtigt lovende for racketlon, så ser det anderledes problematisk ud i Storkøbenhavnsområdet.

Etableringen af Herlev Racketlon har ingen fremdrift. Det er ellers et af de steder i landet, hvor der netop er gode forudsætninger for at få et miljø op at stå.

Hos Furesø Racketlon og Rudersdal Racketlon er aktivitetsniveauet faldende. Det synes pt. svært for mange spillere at få prioriteret tid til at dyrke racketlon.

Der har været holdt succesfulde 1-dages-turneringer både i Birkerød og i Farum med over 150 deltagere. Trods rigtigt gode tilbagemeldinger har det desværre ikke medført nye medlemmer i klubberne.

Klubberne gør sig overvejelser om hvordan det fremover kan lade sig gøre at få flere aktive medlemmer…

Med både mangel på spillere og frivillige er faren for klubbernes fortsatte eksistens dog overhængende. I lighed med Folketingsvalget 2019s partier med store tab i mandatantallet, er klubberne dog slet ikke i tvivl om deres eksistensberettigelse. Derfor ser de i samarbejde med Racketlon Danmark ind i, hvad der kan og skal gøres anderledes fremover.

Midlerne er små – både de økonomiske og de frivillige kræfter. Så det er i sig selv udfordrende at få markedsført vor dejlige sport – både for klubberne og for forbundet.

Efter 1-dages-turneringen i Nørresundby arbejdes der i det midt- og nordjyske på at etablere et racketlonmiljø.

Udefra set er der også kommet en spændende konkurrent på banen indenfor ketsjersporten. Padel stormer frem og synes at tiltrække sig stor opmærksomhed og mange vælger måske Padel, da det er mindre krævende – såvel på tidsforbrug, på fysik og på teknisk kunnen. Også en del racketlonspillere synes at have fokus på padel… Måske kan Racketlon-verdenen finde inspiration i dét, som gør padel spændende og til en succes i tiden.