VM i Racketlon i Tyskland 20-24. nov. 2019

VM i Racketlon spilles i Tyskland i Leipzig – fra den 20 november 2019

Danmark er i dag verdens bedste ketchersportsnation – takket været – bl.a. – den regerende 11-dobbelte verdensmester i både single – double og mixdouble – JESPER RATZER – samt de regerende Verdensmestre i double og Nr 1 og 2 på Verdens ranglisten – Morten Jackland og Kresten Hougaard – den tidligere Europamester og regerende Verdensmester i double 60+ – Jesper Schou Nielsen – og de regerende mange gange Verdensmestre i single, double og national team (landshold) – 60+ og 65+ – Steen Hesselbjerg og Graham Cain.

VM i racketlon i Tyskland:
Om ti dage starter der VM i 4 ketchersport – Racketlon – i Leipzig – hvor mere end 500 spillere fra 30 forskellige lande skal kæmpe om medaljer og som igen bliver ekstrem spændende for Danmark.
Vil Jesper Ratzer forsvare sin VM-titel for 12 gang – og blive dette århundrede mest vindende danske sportsmand – efter Poul Elvstrøm – En titel som han har ejet uafbrudt siden 2013 – eller vil Verdens nr 1 – Morten Jackland bliver den nye verdensmester? Eller kan den unge engelske Komet – Leon Griffith – ”snyde” dem alle sammen på stregen – i sidste øjeblik?

Vil Jack Bro Larsen igen bliver verdensmester denne gang i 50+.
Vil Jesper Schou Nielsen igen slå den regerende Verdensmester i 60+ Bruce Shepperd – som han har slået før i tiden.
Og vil de to store danske storfavoritter i 65+ – Steen Hesselbjerg og Graham Cain – genvinde deres Verdensmesterskab i national team 65+ og – Hvem af de to bliver så Verdensmester i singel 65+ – når de skal kæmpe mod hinanden ?
Kan Stine Jakobsen denne gang få slå den regerende verdensmester og verdens nummer 1, som hun kun tabte til med sølle 4 point sidste gang ?

Der bliver med garanti nogle ”Drabelige” kampe at se og følge med.
Så følg med på+ https://fir.tournamentsoftware.com og www.Racketlon.net.

I alt deltager 17 danskere i dette års VM.

Tak til Jean-robert Fiori for dette indlæg (let redigeret af Racketlon Danmark)