Program til RDT 2019 i Birkerød

Programmet kan nu ses online på Tournament Software. Linket er nederst.
On-line programmet og nærværende side her på racketlon.dk opdateres løbende frem til turneringens start. Så hold øje.

Bemærk, at udfordringen med at få sat kamptider på hver enkelt kamp ikke bliver løst. Tiderne fremgår alene på oversigten i fanebladet MATCH.

Du må derfor finde dine kampe på Matchlisten – ud fra det regne dig frem til, hvornår dine kampe spilles.

Tryk på fanen “Matches” og du kan se rækkefølgen af kampene. Der startes én kamp hvert 15. minut på hver bane, altså 4 kampe i timen pr. bane, eller 12 kampe hver eneste time.
De første kampe starter kl. 09.00 og de sidste kampe kl. 18.45.
Der skal spilles ca. 120 kampe – fordelt på 10 forskellige rækker og kategorier.

Der er gjort et stort arbejde for at opfylde jeres individuelle ønsker om spilletider. Ligeså er der lagt et arbejde i at der altid er en pause på mindst 1 times tid mellem kampene. De, som skal spille 4 kampe i dagens løb, er også de, som starter de første runder.
Der kan og vil komme mindre ændringer – som følge af afbud, ligesom der er et par andre hensyn omkring spilletidspunkt, vi nok ikke har fået korrekt med.

Linket er her: https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=FBB716DF-3E82-4B42-A8C9-D927005F56A7

Du kan se og hente den midlertidige fulde kampoversigt pr. onsdag den 13/3 kl. ca. 18 her. Den er stadig gældende lørdag eftermiddag kl. 14 og vil ikke blive ændret frem til turneringsstarten:

Skriv til racketlon@outlook.dk, hvis du har kommentarer, spørgsmål etc. Der svares hurtigst muligt – indenfor op til ½ dag.
Turneringsledelsen kan også kontaktes på tlf. 4097 2100. Bemærk, at den ikke er bemandet hele tiden før og efter turneringen, så læg besked eller send SMS.

Med venlig hilsen
Turneringsledelsen